Voor bedrijven

Het is mijn passie om uw medewerkers in hun kracht te zetten, door ze diepgaand inzicht te geven in hun kwaliteiten, talenten èn valkuilen. Dit bereik ik met een ODC-assessment in een uur.

Deze werkwijze is vooral doeltreffend bij:

Bij organisatieveranderingen is een ODC-assessment bij uitstek geschikt om het ontwikkelpotentieel van mensen in kaart te brengen. Daarnaast geeft een ODC-assessment inzicht in kwetsbare kracht: aangeleerde competenties die energie kosten en onder druk vervormen in inefficiënt gedrag. Wanneer hun natuurlijke kracht duidelijk is, kunt u uw medewerkers inzetten in functies en rollen waarin zij hun talent optimaal kunnen benutten. Deze medewerkers zijn dan niet alleen productiever en effectiever, ze zijn ook duurzaam inzetbaar. Want werken vanuit je natuurlijke kracht geeft energie: iets wat je van nature goed kunt, gaat je gemakkelijk af.

ODC-assessment

 

  • Selectieprocedures, leiderschaps- en ontwikkel-assessments
  • Verbetering van efficiëntie van teams en medewerkers

‘Met ons team hebben we een hele prettige trainingsdag gehad in een hele open sfeer. Janneke heeft ons tijdens een eendaagse sessie meegenomen in onze ODC-metingen en deze als team aan elkaar gekoppeld. Zij kon helder uitleggen wat de achtergronden zijn bij de individuele uitkomsten, gekoppeld aan de huidige taken en rollen binnen ons team. Sterkste krachten, kwetsbaarheden en ontwikkelbare talenten binnen ons team zijn verhelderd.
We hebben Janneke leren kennen als iemand die op een prettige manier direct de kwetsbaarheid op tafel kan leggen. Zij laat ook zichzelf zien en is daarbij geen lerares, maar een echte coach!’

Elk (coachings)traject is maatwerk: neem vrijblijvend contact op met Janneke Litmaath.

ODC-assessment en teamanalyse

ODC en teamanalyse

ODC-assessment en leiderschapsstijlen

ODC en leiderschapsstijlen