Over Janneke Litmaath

Janneke en Rosa

Anderen over Janneke:
Analytisch
Sensitief
Respectvol
Warm
Professioneel
Gestructureerd
Doelgericht
‘Woman with the dog(s)’
Sparring partner van niveau
Reacties van klanten

Relevante opleidingen

  • HBO Fysiotherapie (1991-1996)
  • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie (2007-2013)
  • ODC Certified Professional, Level 1: ODC Assessment en Level 2: Analytische coaching (2014), TC2: Teamcoaching, Train-de-trainer ODC Level 1 en 2 (2015), Strategisch HR (2016)

Meer informatie zie:
LinkedIn-profiel van Janneke Litmaath weergevenProfiel van Janneke Litmaath 

Lichaam en geest

Ons lichaam vertelt ons vaak een verhaal, zeker als lichamelijke klachten telkens terugkeren of chronisch worden. Als fysiotherapeut miste ik de deskundigheid om de diepere oorzaak van lichamelijke klachten boven tafel te krijgen en professioneel te begeleiden: mensen te leren hun lichamelijke signalen serieus te nemen en zo gezond van lichaam en geest te worden.
Daarom ben ik psychologie gaan studeren en heb ik mij tevens verdiept in de ODC-meting, een premium meetinstrument dat diep, simpel en snel inzicht geeft in onbewuste drijfveren en gedragspatronen die gezondheid van lichaam en geest kunnen belemmeren of bevorderen.

ODC-meting en hond als spiegel

Mijn dubbele opleiding, mijn ervaring als (bekken)fysiotherapeute, het integreren van de ODC-meting in mijn coaching èn mijn hond Rosa als spiegel helpen mij om bijzonder snel door te dringen tot de kern van problemen. En tot de kwaliteiten die vervolgens tot bloei kunnen komen.
Hierdoor kunnen (gezondheids)problemen worden voorkomen, verminderd of opgelost. Door mensen via verschillende ingangen inzicht te geven in gedrag dat hen energie kost en ontwikkelbaar talent dat hen juist energie geeft.

Cum Laude

Wat ik doe, doe ik goed en met hart en ziel. Mijn gedrevenheid om mensen diepgaand te begeleiden om hun volle potentieel te benutten, maakt een blijvend en ‘cum laude’ resultaat mogelijk.

Ik coach mensen die naar zichzelf en dus ook naar hun lichaam willen luisteren; mensen die met mij op zoek willen gaan naar de oorzaak van hun lichamelijke of geestelijke klachten, waardoor deze blijvend verminderen of zelfs verdwijnen. Zo houden zij energie over om te floreren op hun werk en thuis.

Wilt u meer weten over ervaringen van klanten, kijk bij Reacties van klanten.