ODC

De ODC-meting is ontwikkeld door Odin Company; de afkorting staat voor Odin Development Compass. Dit gevalideerde en innovatieve assessmentinstrument geeft inzicht in natuurlijke talenten maar ook in aangeleerd gedrag, dat veel energie kost en onder druk kan vervormen tot onproductief gedrag, pijn- of stressklachten.

Bewust en onbewust: een unieke combinatie

Uniek is dat de ODC-meting competenties van mensen koppelt aan hun onbewuste drijfveren: zo wordt zichtbaar welke competenties ècht goed bij iemand passen en welke minder. Dat geeft diepgang en richting aan de zoektocht naar de kern van het probleem. De ODC-meting kan worden ingezet voor individuele personen maar ook voor teams binnen een organisatie.

ODC model

Analytische coaching en de ODC-meting zijn gebaseerd op het werk van de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Gustav Jung. Het draait om inzicht, acceptatie en integratie van onbewuste patronen in ons gedrag, die vaak in het verleden zijn ontstaan. Zie voor meer informatie een ODC factsheet en www.odincompany.com

De ODC-meting kan online worden ingevuld en neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. Cum Laude Coaching & Advies verzorgt daarna de rapportage en de nabespreking.

Als je inzicht krijgt in je onbewuste drijfveren -verborgen in je DNA- komt er ruimte en richting om je natuurlijke talenten te ontwikkelen en gezond van geest en lichaam te worden